Når dit byggeri skal været et Mesterstykke

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Tømrermester Thomas D. Jensen
– tag, tilbygninger og gulv

Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler. Det er det, vi lægger vægt på. Det er vi naturligvis ikke ene om, men med et firma, der har eksisteret siden 1999, føler vi, at der er hold i påstanden. Vi kan takke vores trofaste kunder for, at det går godt, og vi ved, at det netop er det, de vægter højt: At de kan stole på os.

Vi er gode til at klare opgaver som:
• Nyt tag
• Tilbygning og ombygning
• Montering af døre og vinduer
• Udskiftning af gulve

Bag tømrerfirmaet står tømrermester Thomas D. Jensen, der har 30 års erfaring i branchen. Der er fast tilknyttet en svend og en lærling, mens vi har et netværk af dygtige håndværkere at trække på, når der er behov. Vi løser både små og store opgaver i et geografisk område, der strækker sig fra Gilleleje til København. Tømrerfirmaet samarbejder med nogle af markedets bedste leverandører, som danske Outrup der er blandt de førende producenter af døre og vinduer. Derudover er Thomas D. Jensen en af de få som leverer Lindab tag i Nordsjælland.

 

 

 

Certificerede af Junckers
Vi er uddannede af Junckers i at lægge deres kvalitetstrægulve, hvilket udvider garantien fra 2 til 20 år, når du køber dit nye gulv gennem dem. Det er et samarbejde, vi sætter pris på, da det også er et kvalitetsstempel af vores håndværk.

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv. Samtidig er vi den eneste gulvproducent i markedet, der kan supplere med et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve. Læs mere